Politika zasebnosti

Splošni pogoji

Pravno obvestilo spletnega mesta www.klun.si

Vse pravice vseh spletnih strani www.klun.si so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.klun.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine podjetja KLUN AMBIENTI d.o.o., ter s podjetjem povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.klun.si.
Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.klun.si izključno za svojo osebno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.klun.si ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja KLUN AMBIENTI d.o.o.
Pravno obvestilo lahko podjetje KLUN AMBIENTI d.o.o. kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Podjetje KLUN AMBIENTI d.o.o., Tomačevska cesta 7a, 1000 Ljubljana spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletni strani www.klun.si ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo. Za namene statistike si podjetje KLUN AMBIENTI d.o.o. pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani, nam boste zaradi korespondence, registracije na spletnih straneh, prejemanja kratkih sporočil, nakupa ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah itd., zaupali svoje osebne podatke. KLUN AMBIENTI d.o.o. jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.
Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).
Prostor, v katerem se nahaja strežnik spletne strani, je ustrezno fizično varovan.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.klun.si so informativne narave. Podjetje KLUN AMBIENTI d.o.o. se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.
Podjetje KLUN AMBIENTI d.o.o. ne odgovarja za vsebine besedil, ki so objavljene s strani skrbnikov pogodbenih partnerjev podjetja.
Podjetja KLUN AMBIENTI d.o.o. ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, do katere je mogoče dostopati do spletne strani www.klun.si, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetja ni odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.klun.si

KLUN AMBIENTI d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.klun.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Avtorske pravice

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem  pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.


E-novice

Pri naročanju na spletne novice KLUN AMBIENTI d.o.o. poleg vaše IP številke zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec.
KLUN AMBIENTI d.o.o. te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja o novostih, ponudbi, popustih, promocijskih aktivnostih in drugih obvestilih iz poslovanja.
Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na spletne novice morate označiti, da soglašate, da KLUN AMBIENTI d.o.o. vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja, kot zgoraj navedeno, ter, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete. To storite tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo. Če ne boste označili, da z navedenim soglašate, KLUN AMBIENTI d.o.o. ne bo pošiljala obvestil na vaš elektronski naslov, niti ne bo zbirala ali obdelovala vašega naslova elektronske pošte. KLUN AMBIENTI d.o.o. pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.
Uporabnik je seznanjen, da njegov elektronski naslov obdeluje KLUN AMBIENTI d.o.o., ki ga hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v kraju sedeža. Uporabnikovi elektronski naslovi bodo shranjeni v podatkovni bazi izbranega ponudnika za pošiljanje spletnih obvestil in ne bodo uporabljeni v kakršenkoli drug namen ali posredovani drugim osebam.


Družbena omrežja

Zapisi na Facebook strani KLUN so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča podjetja KLUN AMBIENTI d.o.o. Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na Facebook strani blagovne znamke KLUN, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.
Podjetje KLUN AMBIENTI d.o.o. ni odgovorno za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.

Meni